Saturday, May 19, 2007

A Day Without Internet !!!

ha ha ha ha .. tell me about it .. bagi tau aku .. apa kesan idup hang kalau satu hari tak dak internet ??..
Aku tak tau laa kesan kat hang pa ..tapi bagi aku .macam nak perang dunia ketiga kalau sehari internet terputus di rumah aku..

Kelmarin, broadband ( high-speed connection) atau konek laju kerumah aku terputus.. adooosss mcm nak gila !!! . Bila internet tak dak .. semua kemudahan terputus.. telepon terputus, VPN ke opis terputus, fax machine terputus, email lagi laa,, Yahoo messenger ..pendek kata ( kesian kat orang pendek) terputus dengan dunia lua'q.

Mungkin, kalau aku haba'q dekat oghang kampung aku ..depa terheran jugak kalau aku kata macam .. pasai apa pulak tak dak internet ..semua hubungan terputuihh .... amboi hang ni pun..jangan dok bohong kat aku aeehhh..!!!

No comments: