Tuesday, June 10, 2014

Masalah Batu Karang

Ramai juga mereka mereka yang menderita menahan sakit kerana batu karang, aku tak pernah kena jadi aku tak tau macam rasa sakit tersebut, tetapi menurut depa depa yang selalu call aku, depa kata , memang sakit sangat sangat,  ada seorang brader bagi tau, kalau masa sakit tu , berjalan atas pisau pun tak kan sakit, sebab sakit yang teramat sangat. Saya bersimpati dengan derita yang tuan puan alami. Betoi , saya simpati sangat sangat.

Sebab atas dasar simpati itu , kadang kadang yang telipon aku dari hospital , katanya , masuk wad sebab sakit, dan ada yang mintak aku deliver ubat pecah batu karang 'Home Formula' ini ke hospital , setelah terjumpa blog ini di google, jadi aku deliver jugak, walau pun ada yang call waktu malam.

Ini cuma berlaku di kawasan Lembah Kelang (KL ) saja, tuan tuan yang tinggal jauh jauh jangan pulak call saya mintak deliver jauh jauh, mati ler saya nak deliver jauh jauh, tapi kalau tuan tuan sanggup bayar duit minyak , rasa nya saya boleh delivery jugak. ( maaf bergurau sikit ).


Ada yang bertanya saya, berapa banyak yang perlu di minum untuk menghilang / memecahkan batu karang di pundi kencing, buah pinggang atau pun hempedu ?.
Jawapan nya , bergantung kepada saiz, jumlah dan juga umor batu karang tersebut. kalau saiz besar dan jumlah yang banyak mungkin satu kotak tidak mencukupi. Mungkin perlu menyusuli dengan beberapa kotak kemudian.

Mengikut pengalaman yang diceritakan oleh bekas pesakit yang berjaya memecahkan batu karang dengan cepat, ubat Home Formula Pemecah Batu Karang ini elok di minum bersama dengan air kelapa yang dicampurkan dengan 2 biji limau nipis. Makna nya , mula mula minum air kelapa tersebut , lepas beberapa minit, di ikuti dengan ubat Home Formula Pemecah Batu Karang ini.

Ubat Home Formula Pemecah Batu Karang ini boleh di minum pada bila bila waktu, tetapi paling elok jika diminum sebelum tidor, kerana semasa tidor badan kita sudah tidak bekerja , dengan itu ubat Pemecah Batu Karang ini dapat bertindak dengan lebih berkesan.

Untuk memesan ubat pecah batu karang ini tuan puan boleh menalipon atau sms ke nombor 016-443-9314 .


Semoga hidup tuan puan lebih ceria tanpa sakit batu karang. Order Home Formula Pemecah Batu Karang hari ini tuan kegunaan sendiri atau hadiah kepada mereka mereka yang mengidapi batu karang di pundi kencing , buah pinggang dan hempedu.




No comments: