Thursday, May 6, 2010

Cuba cuba

selama ni aku dok guna PC , aku dok tengok jgak oghang oghang lain yang dok guna komputer Apple, tapi pasai Apple ni susah nak dapat software yang ciplak, jadi aku kurang sikit berminat nak guna, dan lagi komputer Apple ni mahai sikit. Jadi aku nak belajaq , aku kena caghi sebijik . Bila kita dah guna baghu kita tau masalah dia dan macam mana nak selesai masalah tu. Jadi aku dah pi ke e-bay dan beli satu Apple yang second hand. aku letak harga dalam $150 saja, pasai oghang lain semua letak ghendah pada tu, jadi aku menang laa lelong kat e-bay tu, selamat datang iMac G4, masih elok lagi, boleh laa kelebek kelebek menatang ni.

No comments: