Monday, April 28, 2008

Convert water to hydrogen

Dulu aku ada janji nak habaq pasai alat yang aku guna untuk covert ayaq jadi hydrogen. Pasai benda yang aku guna tuu dah rosak, jadi aku dah tak boleh nak guna.. Laa ni aku ada plan lain pulak.. Aku nak buat sendiri alat tuu dan pasang di kereta aku. Aku tengah dok cari bahan bahan nak convert ayaq ke hydrogen ni. Aku dah ada dah list benda benda yang aku nak kena ada dan juga rajah rajah macam mana buat buat dan pasang benda tuu di kereta.
Ada benda yang dah order on-line dari internet, ada yang dah sampai dan ada lagi yang belum sampai. Ada lagi benda yang aku nak kena cari di kedai kedai dekat sini. Aku ingat sebelum hujung bulan May nii aku akan dapat himpun semua benda benda tuu dan mula projek aku ni.

Kalau berjaya benda nii..aku rasa boleh juae dekat orang orang yang nak jimat minyak.
Laa ni Isuzu Trooper aku dok minum dalam 20 batu segelen. Sorii laa Din .. kalau lambat sikit nak bagi feedback pasai benda ni.

No comments: