Tuesday, October 7, 2008

e-Quran


aku terjumpa link ini .. flash Quran. mcm diatas ... ini url dia http://www.quranflash.com/en/quranflash.html. Itu laa nama dia zaman dah moden. tak gaduh nak heret quran sana sini. Kalau Quran pun dah ada versi e-Quran. pepatah melayu lama " Macam Kuran Buruk" dah tak boleh pakai lagi laa.. pasai kalau mcm ni quran tak jadi buruk dahhh.

2 comments:

Ibrahim bin Said said...

Kalau guna alamat http://www.quranflash.com/en/old/index.html
lebih bagus sebab kita boleh pilih surah yang dihajati.

xan said...

pun boleh jugak ..nanti nak pi tukaq di page tuu ..