Monday, June 30, 2008

Lagi pasal jimat minyak

nampaknya aku dapat banyak komen komen pasai benda yang aku buat ni.. ada
yang takut kereta meletup, ada yang kata nampak mcm buat sendiri, ada yang kata itu.. ada yang kata ini.. pendek kata semua nya tak kena dihati depa. tapi tak kesah laa ..aku dah lali dah pasai komen komen nii.. dah jadi adat manusia susah nak accept benda baghu. mcm oghang puteh kata "resistance to changes". Tapi bagi aku yang
selalu tak kesah sangat pasai komen orang aku selalu ambek sikap " aku peduli apa !!... ".
Anyway, bagueh jugak kalau aku guna komen komen tu.. jadi aku tengah dok selongkaq dekat internet cari bahan bahan lain yang boleh improve sikit reka bentuk benda nii . till next time..chiow
Tapi kalau nak jimat lagi ..cuba laa idea yang di sebelah nii ... sure jimat

2 comments:

BookKeeper said...

maju sungguh kat sana kan.. klau kat sini abih terer org ajar beruk je naik basikal tapi sana van pun naik basikal!! bleh ajar KE saya naik ni..

xan said...

KE30 tuu idup lagi ker ?? ha ha haha.