Wednesday, May 21, 2008

Pindah bilik sewa lagi ..


Haghi aku pindah bilik sewa lagi.. bilik yang aku sewa dulu tak baguih sgt pasai tak dak internet. Aku dok tengok tengok iklan di craigslist ada mak cik tu nak sewa bilik, so email dia, dia kata bilik tu ada lagi. Sewa bilik termasuk katil 'king-size bed', dresser,meja tepi, peti ais, meja , tv dan yang penting internet pun termasuk dlm sewa.
Ini laa ghumah tempat bilik yang aku sewa.

1 comment:

vivian said...

alamak , aku pun tengah cari bilik sewa nih!
kalau ada room for rent silalah inform saya