Friday, November 13, 2009

Belajar skill baru


Aku pernah habaq dalam post yang lepaeh, aku nak belajaq blackberry application. Aku terjumpa satu tutorial kat internet, dia ajaq teknik teknik mula nak belajaq. Aku ikut arahan dia, memang boleh jadi apa yang dia ajaq situ. Disini lah kita dapat menafaatkan kemudahan internet, bukan setakat untuk meng'chat' atau IM , atau download lagu, tengok movie dan mcam macam lagi yang dapat kita menafaatkan dari internet.

No comments: