Wednesday, May 20, 2009

Flu babi

laa ni dok kelam kabut pasai selsema babi atau pun swine flu.. lepaeh tukaq pulak nama jadi H1N1( nak bagi nampak canggih dan tak bagi orang yang bela babi hilang pelanggan)

pasai flu babi punya hal, pesta sukan midwest 2009 kena cancel, pasai takut selsema tu merebak. Bila nak merebak dia bukan kira orang, semua kena. yang makan babi pun kena, yang tak makan pun kena, naik sama bas pun kena, naik sama kapaiterbang pun kena, naik beskal pun kena, naik kereta pun kena, yang pangkat datok pun kena, yang tak dak pangkat datok pun kena, pendek kata bila taim macam nii, yang ada datok pun panik, yang ada tan sri pun panik, yang tak dak apa apa lagi panik ... hahahahaha padan muka kita.

2 comments:

NORTHERN BLOGGERS LEAGUE said...

Salam Bro Zan,

Blog anda dah dilistkan dalam NOBLE. Harap teruslah berblog

xan said...

oo ya kaa?? teghema kasihhh.. tak sangka ada jgak yang dok masuk mai.. saya saja suka suka buat tempat lepaeh perasaan .. anyway ..thanks