Saturday, June 2, 2007

VIP visitors from Malaysia

Bila sebut pasai Ve Ai Pee ni mcm mcm laa cerita.
Baru baru nii, aku pi tengok pesta sukan pelajar pelajar Malaysia di Kawasan Tengah USA,(mid-west region) atau pun depa sebut MidWest Games. Aku dapat tau memang depa buat pesta sukan ni tiap tiap tahun. Jadi masa tuu laa budak budak student nii mai main dan jgak sembang sembang jumpa kawan kawan dari U lain. Bagi pendapat aku.. elok laa macam tuu.
Tapi yang tak elok pun ada jgak, ... nak tau pasai apa tak elok?. Niii saja nak ceghita bagi semua tau laa, bukan apa!!! cuma sebagai pengajaran dan teladan. So... bila ada majlis macam nii.. ada laa VIP dari Malaysia yang datang, kononnya untuk meriahkan lagi pesta sukan tuu laa.. Tapi bagi pehak VIP tuu pulak, lain pulak tujuan depa mai sini. Masa tuu laa nak guna kesempatan nak pi shopping, nak main golf dan mcm mcm lagi. Ada pulak tuu terlalu busy dengan program-program shopping dan main golf sampai tak sempat nak join program program yang di atur untuk bersama sama pelajar.