Monday, March 3, 2014

Jimat Petrol - Scalar Energy

semenjak dulu lagi pengguna pengguna bahan api selalu berusaha untuk mengurangkan penggunaan bahan api disamping untuk menjimatkan perbelanjaan.

Ada bermacam jenis alat yang di reka bertujuan untuk jimat minyak petrol yang digunakan oleh kenderaan masing masing..
Memang tidak dinafikan, semua orang perlukan kenderaan untuk mudah bergerak kesana kemari.
dan aku juga tidak putus asa mencari jalan untuk menjimatkan penggunaan petrol tanpa menjejaskan pergerakan seharian dan juga untuk bergerak bersama keluarga untuk bercuti.

Aku ingin memperkenalkan suatu 'alat' yang aku rasa dapat menjimatkan penggunaan bahan api (petrol).
Alat ini (sticker) cuma di lekatkan di penutup tempat penutup tangki minyak. Alat ini yang menggunakan teknoloji 'Scalar Energy', berjaya meyakinkan aku untuk terus menggunakan nya dan juga turut mempromosikan disini untuk difaedahkan oleh orang lain.


(alat yang berbentuk sticker cuma perlu di lekatkan di penutup tempat minyak).


Aku berkeyakinan produk ini berupaya menjimat petrol, aku berani memberi jaminan " Your Satisfaction Guaranteed Or Your Money Back ".. bermakna sekiranya anda tidak berpuas hati dengan prodak ini, anda cuma perlu memulangkannya dalam bentuk asal ( tanpa merosakkannya), dan wang anda akan di kembalikan tanpa banyak soal ..

Pada yang ingin menjimat petrol, boleh memesan dgn hantar text sms ke 016 443 9314 atau whatsaps ke nombor yang sama, untuk memesan dan membuat pembayaran melalui secara online ..

No comments: