Saturday, October 31, 2009

Cuba Skill Baru

aku dok tengok dekat website, ada software developer dok buat software utk iphone, blackberry dan boleh juae jgak, aku ingat nak cuba belajaq macam mana nak develop software untuk blackberry pulak.
Bila aku dok google, ada jugak mamat mamat ni yg rajin dok bagi tau cara depa mula mula belajaq nak develop software tuk blackbery, elok jgak tuu. Bukan senang nak dapat ilmu percuma.
Tadi aku baru download Java 2 SDK 4.7.0 utk cuba nasib dan ikut mamat tu punya tutorial .

Walaupun aku dah berumoq lebih 50 tahun, tapi umoq tidak menghalang utk aku belajaq teknik terbaru.

1 comment:

ghost_MaR said...

betol tuh mr xan ...
ikut kata nabi , belajo dr dlm buai hingga ke liang lahad ...
klu ikut teori mat saleh plak , life long learning ...

good luck ...

P/S : mr xan suka m'cuba & jarang nmpk give up ... dh mcm professor yg tgh wat research pn ad ... huhu